3 Şubat 2011 Perşembe

Gökkusagi Pastasi ..

Dogum günü Pastasi ..


4 yumurta
1 sb $eker
1 sb Un
4 yk Süt
5 yk Kakao
1p Vanilya
1p Kabartmatozu 
Kremasi icin :

200 gr Schlagsahne ( Krem Santi )  , cok az miktarda kirmizi gida boyasi , Cilekli icecek tozu ..

Yapilisi : 
pismis olan Kekimiz soguyunca 3´e bölüyoruz ..
Kremasi icin cirpmis oldugumuz Sahnenin icerisine bi kac yemek kasigi cilekli icecek tozu karistiriyoruz ve son olarak tatli kasiginin ucuyla aldigimiz Kirmizi gida boyasini birazda Suyla sivilastirip Kremanin icerisine karistiriyoruz , Pembe görünüm almasini sagliyoruz ..
Ortadan 3´e böldügümüz Kekimizin ilk katina bu Kremadan sürüp üzerine Cikolata parcalari serpiyoruz ..
ikinci katinada ayni sekilde yaptiktan sonra Bonibon serpiyoruz ve en Son kekimizi üzerine kapatiyoruz onun üzerinede kalan kremamizin tamamini üzerine ve etrafina yayiyoruz..
Süslemek icin Resimdeki Malzemelerden kullanabiliriz .. 
Özellikle Cocuklar icin cok renkli ve lezzetli Pasta ..




Afiyet olsun :)

6 yorum:

mutfagabuyrun dedi ki...

bu ne güzellik böyle.bayıldım görüntüsüne.ellerine sağlık canım.sevgiler.

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

cıvıl cıvıl
ne güzel renkli bir tablo gibi olmuş :)

Sevil Şahin dedi ki...

tatlım tekrar hoşgeldin sefalar getirdin
çok güzel bir pasta olmuş ellerine sağlık afiyet bal olsun

Bulbulunyeri dedi ki...

Canım,
öncelikle hoş geldin diyorum. yeniden başlamana çok sevindim.
Ellerine sağlık. nefis olmuş. Görüntüye bayıldım.
Sevgiyle kal.

anneminkizıyim dedi ki...

Merhabalar, harika pastalariniz var ellerinize saglik,

sevgiler...

Birsel ve İrem dedi ki...

Çok şeker bir pasta olmuş, emeğinize sağlık. Afiyet olsun.
Sevgiler.